Hui divendres, 15 de març, hem celebrat a la nostre escola les FALLES. Enguany baix el títol «Falles,festa de molts elements» amb referència al projecte escolar «Helio, element de saber».

Un día molt complet, on l’escola està  ambientada per a la festa.

Començàrem el dia amb la plantà de la falla per l’alumnat de 1r ESO.                                                                             A les 10’30h. l’acte de la Presentació on presentaren als representants de la  festa; la Fallera Major, Cruz  Sanz i Carrasco ;i al President Infantil, Alberto Navarro i Magraner, tots dos de 5é de Primaria. Els dos membres de la Cort d’Honor, també de 5é, que els acompanyaren són Lorena López i Ichaso i Mario Rodríguez i Yuste. Férem una ofrena d’una Pinta de fallera realitzada amb paper de seda. També preparàrem un ball típic valencià «Els arquets». Acabàrem l’acte amb una mascletà musical interpretada per l’alumnat de 3r ESO; dirigit per la profesora de música, Mª Carmen Santana. I com no tancàrem amb l’Himne de la Comunitat.

A migdia un dinar valencià Fideuà, amanida, croquetes, cacaus, tramussos, gelat…

Per la vesprada els pares, familiars, alumnat, professorat…etc va gaudir d’una globotà, per l’alumnat de 6é de Primària, Una entrada «Mora i Cristiana» per l’alumnat de 1r i 2n de Primària. Tornarem a ballar «Els arquets» (5é) i la dansà (6é). I la mascletà musical per l’alumnat de 3r ESO.

Seguidament un passacarrer, acompanyat pel grup instrumental Helios, ens va dirigir cap a la falla per a la Cremà i acabàrem el dia amb un berenar de xocolata calentet amb valencianes.

Una jornada escolar fallera  amb molts elements!!!

previous arrow
next arrow
Slider
error: Content is protected !!