Durant la setmana del 12 al 16 de noviembre i per a commemorar el Dia de les Lletres Valencianes  el Col·legi Helios acull l’exposició   «Els Misteris Assumpcionistes d´Elx, València i Castelló», organitzada per l’Acadèmia Valencia de la Llengua. A través de diferents murals informatius, l’alumnat pot informar-se de les característiques i la història del teatre medieval d’Europa, d’Espanya, de València i, sobretot, de la representació més antiga que es conserva sobre aquests drames a tota Europa, El Misteri d’Elx.

La representació il·licitana de l’assumpció de la Verge és un dels quatre Patrimonis Culturals Immaterials de la Humanitat de la Comunitat Valenciana.

Al llarg d’estos dies, hem realitzat diverses activitats per conèixer un poc més els orígens i peculiaritats d’esta festa cultural que atrau a milers de turistes fins a la Basílica de Santa Maria d’Elx cada mes d’agost. Així doncs, hem realitzat jocs interactius a través de la informació i les imatges dels murals, entre altres exercicis, per aprendre d’una forma didàctica, amena i cooperativa.

Agraïm a l’Acadèmia Valenciana de la Llengua totes les facilitats que han fet possible esta exposició en el nostre centre.

previous arrow
next arrow
Slider

SETMANA DE LES LLETRES VALENCIANES A L’ELIANA

error: Content is protected !!